Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
2425262728291
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

RSS

 Superikin sai uuden kodin
03.06.2012 15:31 | Seija

Ensin olin aivan epätoivoinen kun Superin lähtö uuteen kotiin peruttiin ja pelkäsin, että hän jääkin meille. Laitoin ilmoituksen Lappalaiskoirat ry:n sivuille sekä paikalliseen lehteen, mutta kukaan ei ollut Superista kiinnostunut. Hiljakseen alkoi tämä pikkumies tehdä työtä sen asian puolesta, että saisikin jäädä meille. Tietokoneella ollessani Usvan ja Ruskan nukkuessa, tuli Superi syliini, nuoli häntä heiluen naamaani ja sen jälkeen tuijotti tietokoneen näyttöruutua. Seuraavaksi hänen piti myös jättää tassunjälkensä jokaiseen sähköpostiin, nettisivulle tms. Joskus siinä oli aika paljonkin korjaamista ennen kuin sain tekstin ymmärrettävään muotoon.

Viimeiseksi meillä olivat pennuista siis Superi ja Usva, jonka olin jo päättänyt itselleni jättää. Tänne -käsky oli erinomaisesti hallinnassa ja olin tosi ylpeä pienistä pentusistani. Superin lähdön jälkeen paljastui, että valitettavasti se olikin ollut vain Superi, joka totteli upeasti ja Usva sitten seurasi Superia. Superin lähdön jälkeen käskyt ovat yleensä kaikuneet kuuroille korville. Näinhän oli myös aikanaan pentujen äidin, Ruskan, kanssa. Koska Ruska jo useimmiten tottelee, toivon, että saman oppii myös Usva.

Minulla oli Superin myynnistä edelleen ilmoitus Lappalaiskoirien sivuilla ja näillä Käpäläkallion sivuilla kun tein päätöksen siitä, että tämä ihana hurmuri jää meille. Melkein heti tämän jälkeen naapurini soitti ja tiedusteli, että vieläkö Superi on vapaana. Hänellä oli työkaveri, Puhakan Minna, kiinnostunut lapinkoiran pennusta. Hetken kuluttua Minna soitti ja pyysi päästä katsomaan Superia. Hän tuli perheensä kanssa Superia katsomaan enkä vielä siinä vaiheessa häntä heille luvannut. Minnalla oli loma alkamassa 1.6., jolloin hän Superin halusi hakea. Lupasin ilmoitella hänelle asiasta, mutta siinä sitten vain pähkäilin, mitä teen. Pidänkö hänet itselläni? Lopulta Minna otti itse yhteyttä ja tiedusteli saavatko he Superin. Sen puhelun päätyttyä olin mennyt lupaamaan Superin heille.
Ajatukseni olivat aika kaksijakoiset, toisaalta olin onnellinen, että Superi sai oman kodin ja toisaalta taas äärimmäisen surullinen kun tämä upea veijari ei jäisikään meille. Onneksi Superikin sai hyvän kodin, jossa häntä rakastetaan. Hän olisi ehkä ollut elämäni koira! Täyspakkaus rakkautta! Toivotaan, että hänestä tulee nyt Minnalle ja hänen perheelleen heidän toiveidensa koira!

1.6.2012 lähti Superi uuteen kotiinsa Pertteliin. Hänen nimensä muutettiin Pessiksi, mutta minulle hän taitaa aina pysyä Superina.

Tässä vielä yhteispotretti Superista, Ruskasta ja Usvasta:

 


( Päivitetty: 03.06.2012 16:22 )

 - Seija | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (3)
 Nyyh, nyt lähti Mihku
27.04.2012 20:51 | Seija

Tänään lähti ensiksi syntynyt eli ihka ensimmäinen kasvattini, Käpäläkallion Peikonpoika "Mihku" Perniöön. Onneksi hän muutti niin lähelle, että häntä on mahdollista käydä usein katsomassa ja toisaalta hän voi tulla juoksentelemaan meidän koiriemme kanssa tarhaan.

Ehkä minua ei ihan ole kasvattajaksi tarkoitettu, koska näistä omista pienistä pennuista luopuminen ei ole todellakaan helppoa. Asennoiduin jo pentuetta suunnitellessani siihen, että yksi narttu jää kotiin ja muista luovun kun tulevat luovutusikään. Silti tämä vaatii paljon ja on kuin olisi palan itsestään luovuttanut eteenpäin, joka ei toki näillä kiloilla pitäisi olla edes vaikeaa. Ikävä on kuitenkin jo kun auton takavalot häipyvät.
Ehkä se tästä vielä helpottaa.
Rankkaa tämä kasvattajan homma. Olen silti iloinen, että päätin ryhtyä kasvattajaksi, koska muuten juuri näitä ihanuuksia ei olisi tässä maailmassa.

Muistathan olla kiltti poika ja totella uutta "äitiäsi", "isääsi" ja Topia. Näin sinusta tulee hieno ja tottelevainen koirapoika!

 


 - Seija | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (3)
 Halti lähti Uuteenkaupunkiin
26.04.2012 21:50 | Seija

Olihan kova paikka kun Halti eli Käpäläkallion Hyperpeikko lähti pentueen ensimmäisenä uuteen kotiinsa Uuteenkaupunkiin. Onneksi hän sai aivan fantastisen perheen, jossa häntä varmasti rakastetaan.

Papereita läpikäydessämme pennut juoksentelivat kuka missäkin ja menivät lopulta nukkumaan eri puolille keittiötä. Oli niin liikuttavaa kun Halti oli mennyt nukkumaan uuden emäntänsä ja isäntänsä jalkojen viereen. Hän oli siis itsekin tullut siihen tulokseen, että heiltä hän saa hyvän kodin.

Lisään jossain vaiheessa pentu-uutisiin uuden kategorian, johon laitan jokaiselle pennulle oman blogin, josta sitten voi käydä lukemassa heidän kuulumisiaan ja katsella heidän kuviaan. Usvan toilauksista voi käydä lukemassa Ruskan sivuilta. Toistaiseksi sieltä ei kuitenkaan vielä löydä Usvasta tietoa.

Ennen lähtöä piti Haltin käydä vielä tekemässä kesken jääneet metsurin hommat!

Kaikkea hyvää omalle rakkaalle kasvatilleni uudessa kodissasi!

Muista olla kiltti poika ja totella uusia "vanhempiasi".


( Päivitetty: 26.04.2012 22:24 )

 - Seija | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (3)
 Pennut 7 -viikkoisia
25.04.2012 21:13 | Seija

Vietimme pentujen kanssa keväisen aurinkoista ja ihanan lämmintä päivää hieman haikeissa tunnelmissa kun Halti lähtee huomenna ensimmäisenä maailmalle kohteenaan Uusikaupunki.


Kuvassa pojat ovat vallanneet ylimmän portaan ja Usva jäänyt yksinään alemmalle portaalle.


Kun Mihku ja Superi lähtivät ylimmältä portaalta pois, meni Halti antamaan siskolleen suukon poskelle. Palkaksi Usva sitten näyttikin hänelle kieltään. Kiittämättömyys on maailman palkka!


Mihkua on koko ajan häirinnyt lauta, joka asennettiin portaisiin sen takia, etteivät pennut vahingossa putoa portaista. Hänen mielestään olisi jo aika ottaa se pois.


Usva yritti saada aitaan reikää puremalla. Heti kun hän näki kameran, piti moinen ajatus unohtaa ja antaa pikku poseeraus.


Mihkun keskittyessä tassuunsa, päätti Superi nakerrella ajan kulukseen lelukoiraa.

Koska huomiseksi on taas luvattu sadetta, päätin ottaa Haltista muutamia kuvia kallion päällä. Sepä olikin huomattavan paljon helpommin sanottu kuin tehty. Eipä Halti siitä mihinkään kovin kauas mennyt vaikka sitäkin jo välillä pelkäsin, mutta en myöskään ollut tyytyväinen niihin takamuskuviin, joita tahtoi koko ajan tulla. Onneksi sain sentään jonkinlaisia kuvia.


Hän malttoi kerran jopa pysähtyä poseeraamaan.Mjam, näyttää ihan siltä, että Halti olisi löytänyt makoisan oksan.

 


Tässä kuvassa Haltin kuono osoittaa kohti Uuttakaupunkia, johon hän huomenna lähtee. Ikävä tulee tätä pientä veijaria.


( Päivitetty: 25.04.2012 21:50 )

 - Seija | Kommentit (1)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Lääkärintarkastus
24.04.2012 22:45 | Seija

Tänään pennut olivat lääkärintarkastuksessa eläinlääkäri Hanna Arimaalla Salon Eläinlääkärikeskuksessa.

Vaikka heitä kaikkia ensin hieman jännitti, oli jokainen eläinlääkärin käsittelyssä rauhallisesti.

Superpeikolla eivät kivekset olleet vielä tunnettavissa, mutta muuten kaikki oli oikein hyvin jokaisella.

Eläinlääkäri hieman ihmetteli kun pentujen korvat olivat niin mahdottoman puhtaat. On tainnut Ruska -äiti hoidella hyvin nuo korvien pesemiset. Ruska on ollut muutenkin aivan täydellinen äiti pennuilleen. Ennen pentujen maailmaan tuloa mietin, onko Ruskasta äidiksi mutta eivät olisi koiravauvat voineet edes toivoa parempaa äitiä! :)

Tarkastus oli nopeasti ohi. Onneksi jokainen oli terve!

Automatkat menivät ihmeen upeasti kun ottaa huomioon, että Ruska ei ollut lainkaan mukana vaan pennut olivat keskenään häkissä. Pientä vitinää kuului jossain vaiheessa, mutta kaiken kaikkiaan olen oikein tyytyväinen heidän käytökseensä autossa.


 - Seija | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 3.000 (2)©2020 Käpäläkallion kennel - suntuubi.com